Hipster Negroamaro

Hipster on moderni punaviini Salentosta, Italian saappaan korosta. Mutkaton Negroamaro on Etelä-Italian, erityisesti Apulian alueen paikallislajikkeita, joka paksukuorisena on sopeutunut erinomaisesti kuumaan ilmanalaan. Hipster on miellyttävän täyteläinen kombo tummia marjoja ja mausteisuutta.

Hipster Negroamaroon käytetyt rypäleet tulevat Salenton rannikolta, Brindisin kaupungin eteläpuolelta. Sadonkorjuu ja viininvalmistus on tehty kahdessa erässä, joista jälkimmäistä on kypsytetty pienissä tammitynnyreissä kuuden kuukauden ajan. Viinit on sekoitettu ja annettu tasaantua kuukauden ajan terästankissa ennen pullotusta. Hipster on raikkaan tumman marjainen, pippurinen ja aavistuksen bitterinen viini, joka on loistava viini pizzoille ja antipastoille.

Ferro13 on viiden viiniammattilaisen ja ystävyksen, Alberton, Marcon, Gabrielen, Alberton ja Federicon, perustama cantina innovativa – uuden ajan viinitalo, jonka ajatuksena on tuottaa ja markkinoida maukkaita ja laadukkaita viinejä ilman turhaa vakavuutta. Vaikka viinit tulevatkin Italian kiinnostavimmilta tuotantoalueilta, Ferro13 -viineissä ei ole kyse laatuluokituksista tai muista old school -viinimääritelmistä. Kaverukset haluavat vain tehdä hiton hyviä viinejä! Jokaisella Ferro13 viinillä on omanlaisensa tarina kerrottavanaan, ja ne kuvailevat itseään samalla tavalla kuin ihminenkin kertoisi luonteenpiirteistään.