Henners Native Grace Chardonnay

Native Grace Chardonnay viini on valmistettu 100% Chardonnaystä joka kasvaa Hennersin tilalla, Itä-Sussexissä, riveillä 78-87. Tämä palsta on mitä parhainta maaperää juuri tälle rypäleelle. Kaikki rypäleet pomitaan tilalla käsin. Viinin käyminen tapahtuu temperoiduissa terästankeissa. Vegaaniystävällinen vaihtoehto.

Viinissä voi aistia hentoa seljankukkaa ja vihreää omenaa joka johdattaa herkulliseen pitkään jälkimakuun yhdistettynä eleganttiin mineraalisuuteen.

Native Grace sarjan etiketit ovat arvostetun taiteilijan Thomas Bewickin (1753-1828) käsialaa. Hän maalasi hyvin yksityiskohtaisia teoksia englantilaisesta elämästä ja luonnosta.

Henners viinitila on perustettu vuonna 2007 ja seitsemän hehtaarin tilalla viljellään pääosin samppanjalajikkeita kuten Chardonnaytä (40%), Pinot Noira (38%) sekä Pinot Meunieriä (22%). Suurin osa rypäleistä käytetäänkin premium kuohuviinien valmistukseen ja pieni osa päätyy viineiksi. Henners Native Grace Chardonnayta onkin sen takia vain hyvin rajattu erä saatavilla markkinoilla.

Kokeile myös erittäin tyylikkäitä Henners kuohuviinejä tai Henners rose viiniä.