Henkell Alcoholfree Sparkling Blanc piccolo 20cl

Henkell & Co. Sektkellerei on yksi Euroopan suurimmista kuohuviinien, viinien ja väkevien alkoholijuomien valmistajista.Pitkät perinteet omaavan yrityksen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1832 asti.Tarina sai alkunsa, kun viinikauppias Adam Henkell perusti Saksassa sijaitsevaan Mainz nimiseen kaupunkiin oman viinikauppansa vuonna 1832. Adam Henkell oli intohimoinen viiniharrastaja. Viinikauppansa ohella hän opiskeli ja valmisti itsekin viiniä. Kiinnostuksestaan viiniin, hän tutustui Ranskan samppanjanvalmistuksen saloihin. Ajan saatossa hän kotonaan Saksassa oppi menestyksekkäästi yhdistämään tuon ranskalaisen perinteikkään kuohuviinimenetelmän ja saksalaisen kellariosaamisen. Vuonna 1856 hän aloitti itse oman kuohuviininsä valmistamisen, ja se merkitsi ainutlaatuisen menestystarinan alkua! Tänä päivänä Henkell on tunnettu ympäri maailmaa upeista kuohuviineistään.

Henkellin viinikellari ja pullottamo sijaitsevat Wiesbadenin kaupungissa Lounais-Saksassa. Kaupunki, jota kutsutaan usein "Rheingaun portiksi", sijaitsee Rein-joen pohjoisrannalla. Rheingau on yksi Saksan 13 virallisesti tunnustetusta laadukkaasta viinintuotannosta (QbA). Rheingau on pieni alue, mutta se tunnetaan erityisesti laadukkaista viineistään.

Tiesitkö, että vain Henkell saa käyttää 20cl pulloissaan sanaa Piccolo. Henkell lanseerasi pienen pullokoon jo vuonna 1935 ja nimesi sen tarjoilijan mukaan piccoloksi. Termi elääkin yhä ja on vakiinutunut kutsumanimi pienille viinipulloille.

Jokaisen juhlan varma valinta ja suosikkijuoma.
Henkell Alkoholfrei tarjoaa kuohuviinin nautinnon niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta viinistä ilman alkoholia. Miellyttävän kepeä, hedelmällinen ja raikas maku! Tarjoile Kuohuviini hyvin viilennettynä. Loistava seurusteluviini. Sopii erinomaisesti myös juomapariksi äyriäisille, kanalle ja kalaruoille.