Hashtag Sauvignon Blanc

#Hashtag Sauvignon on herkullinen tuttavuus Itäisen Veneton kukkuloilta Pohjois-Italiasta. Moderni, sitruksinen Sauvignon on Ferro13 taidonnäyte, johon on helppo ihastua! Pirteä hapokkuus yhdessä sakkakypsytyksen kanssa tekee mausta miellyttävän täyteläisen ja moniulotteisen.

Eläväinen ja vivahteikas Sauvignon Blanc tulee Itäisen Veneton kukkuloilla sijaitsevilta tarhoilta, mutta laatuluokitus on yksinkertaisesti vain Varietale Italia, koska old school viinijutut, kuten vaikka laatuluokitukset, eivät vaan ole millään tavalla olennaisia Ferro13 valmistamille viineille.

#Hashtag'ia on kylmämaseroitu seitsemän päivän ajan, jonka jälkeen se on saanut käydä reilun kuukauden ajan 14°C:n lämpötilassa. Viiniä kypsytettiin sakkojen päällä vielä kolmen kuukauden ajan ennen suodatusta ja pullotusta. #Hashtag on kuiva ja hapokas valkoviini, jonka monivivahteisessa maussa on greippiä, viheromenaa ja herukkaa sekä yrttisyyttä. Se on oiva kumppani sushille, sashimille, sushi bowleille, vietnamilaisille kesärullille tai aasialaisesta keittiöstä inspiroituneille salaateille.

Ferro13 on viiden viiniammattilaisen ja ystävyksen, Alberton, Marcon, Gabrielen, Alberton ja Federicon, perustama cantina innovativa – uuden ajan viinitalo, jonka ajatuksena on tuottaa ja markkinoida maukkaita ja laadukkaita viinejä ilman turhaa vakavuutta.