Hardys Nottage Hill Riesling 75cl

Hardys Nottage Hill Riesling on aromaattinen ja hedelmäinen, puolikuiva valkoviini, jonka tuoksusta voi aistia raikkaita sitruksen ja limen aromeja. Maussa on mehevää hedelmäisyyttä, hentoa kukkaisuutta sekä mineraalisuutta. Rypäleet on poimittu eri puolilta Kaakkois-Australiaa tasaisen laadun takaamiseksi.

Viini on oivallinen valinta esimerkiksi rapujen, savukalan tai mausteisten aasialaistyyppisten ruokien seuraksi, mutta on hyvä valinta myös nautiskeluun sellaisenaan.

Nottage Hill -tuoteperheen nimi juontaa juurensa herra Thomas Hardy Nottageen, joka aloitti vuonna 1884 yli 60-vuotisen uransa Hardysin viinitarhojen parissa omistautuneella, intohimoisella otteellaan. Nottagen sisarusparvi oli Hardyjen serkuksia, ja neljän sukupolven ajan Nottaget auttoivat kasvattamaan Hardysin viinien menestystä. Tänä päivänä heidän nimeään kantavalla kukkulalla, Nottage Hillillä, kasvaa edelleen arvokkaita viiniköynnöksiä. Hardysin Nottage Hill -viinit puolestaan lanseerattiin kunnioittamaan Thomas Hardy Nottagen muistoa ja omistautumista Hardysin viineille.

Hardys Nottage Hill Riesling voitti kultaa Vuoden Viinit 2019 -kisassa sarjassaan "Uuden maailman valkoviinit, alle 13 euroa".