Hardys Nottage Hill Chardonnay 1,5L BIB

Hardys Nottage Hill Chardonnay on kuiva, miellyttävän hedelmäinen valkoviini, josta voi aistia persikan ja nektariinin viettelevää makeutta ja hentoa vaniljaisuutta. Raikkaat sitrusaromit elävöittävät kokonaisuutta tuoden miellyttävän viipyilevän jälkimaun. Tammen tuoma vaniljaisuus yhdistyy saumattomasti kokonaisuuteen, ja tuo makuun moniulotteisuutta sekä rakennetta.

Rypäleet on poimittu pääosin Riverlandin alueelta, jossa on ihanteelliset olosuhteet viininviljelyyn. Lämpimät kesäpäivät, runsas auringonpaiste ja viileät yölämpötilat mahdollistavat rypäleiden optimaalisen kypsymisen mehevän hedelmäisiksi.

Nottage Hill -tuoteperheen nimi juontaa juurensa herra Thomas Hardy Nottageen, joka aloitti vuonna 1884 yli 60-vuotisen uransa Hardysin viinitarhojen parissa omistautuneella, intohimoisella otteellaan. Nottagen sisarusparvi oli Hardyjen serkuksia, ja neljän sukupolven ajan Nottaget auttoivat kasvattamaan Hardysin viinien menestystä. Tänä päivänä heidän nimeään kantavalla kukkulalla, Nottage Hillillä, kasvaa edelleen arvokkaita viiniköynnöksiä. Hardysin Nottage Hill -viinit puolestaan lanseerattiin kunnioittamaan Thomas Hardy Nottagen muistoa ja omistautumista Hardysin viineille.