Hardys Nottage Hill Cabernet Shiraz 1,5L BIB

Hardys Nottage Hill Cabernet Shiraz on täyteläinen, tumman marjaisa punaviini nautiskeluhetkiin joko liharuokien kylkeen tai sellaisenaan. Tuoksussa voi aistia tummia kypsiä marjoja sekä suklaisia tammen aromeja. Maku on täyteläinen, ja siitä voi löytää mustaherukkaa, mausteisuutta ja mehevää hedelmäisyyttä. Kokonaisuuden kruunaa herkulliset karhunvatukan ja minttusuklaan aromit.

Rypäleet on kerätty eri puolilta Kaakkois-Australiaa tasaisen laadun varmistamiseksi. Viini on ollut kosketuksissa ranskalaisen ja amerikkalaisen tammen kanssa, jotta makuun on saatu monipuolisuutta ja tasapainoinen rakenne.

Nottage Hill -tuoteperheen nimi juontaa juurensa herra Thomas Hardy Nottageen, joka aloitti vuonna 1884 yli 60-vuotisen uransa Hardysin viinitarhojen parissa omistautuneella, intohimoisella otteellaan. Nottagen sisarusparvi oli Hardyjen serkuksia, ja neljän sukupolven ajan Nottaget auttoivat kasvattamaan Hardysin viinien menestystä. Tänä päivänä heidän nimeään kantavalla kukkulalla, Nottage Hillillä, kasvaa edelleen arvokkaita viiniköynnöksiä. Hardysin Nottage Hill -viinit puolestaan lanseerattiin kunnioittamaan Thomas Hardy Nottagen muistoa ja omistautumista Hardysin viineille.