Hardys Crest Chardonnay Sauvignon Blanc 75cl

Hardys Crest Chardonnay Sauvignon Blanc on tyylikäs, hyvintehty valkoviini Kaakkois-Australiasta. Tuoksu on sitruksinen, ja siitä voi aistia mehevää hedelmäisyyttä, hentoa paahteisuutta ja herkkää mausteisuutta. Maku on puolestaan kuiva, raikkaan persikkainen ja veriappelsiininen. Hento mausteisuus toistuu myös maussa, tuoden viiniin mukavasti rakennetta ja ryhtiä.

Hardys Crestin etiketissä esitellään Hardyn perheen vaakuna, jonka voidaan ajatella edustavan laatua viininteossa. Hardys Crest -tuoteperhe on luotu Hardyn suvun neljännen sukupolven jäsenen, Sir James Hardyn kunniaksi, joka on saanut ritarin arvon saavutuksistaan purjehduksessa. Suvussa on tapana, että kullekin perheen viinitraditioihin merkittävästi vaikuttaneelle henkilölle on luotu oma nimikkotuote kunnianosoitukseksi Hardyn suvun viinihistorian eteenpäinviemisestä.

Hardys Crest Chardonnay Sauvignon Blanc on elegantti valkoviini, joka on parhaimmillaan merenelävien, kuten paistetun mustekalan kanssa. Se sopii myös erinomaisesti blineille, rasvaisemmalle kalalle ja ruokaisille salaateille.