Hardys Brave New World Shiraz Black Edition

Hardys Brave New World Shiraz Black Edition on täyteläinen punaviini, joka on nimensä mukaisesti sekä maultaan, että mustaan taittavalta väriltään hyvin intensiivinen. Tuoksussa voi aistia mehukkaita karhunvatukan ja maitosuklaan aromeja, joita siivittää hento vaniljaisuus ja mausteisuus. Viinin makua dominoivat tummat marjat, suklaan, lakritsin ja kypsän luumun herkullisin vivahtein. Maku on runsas, moniulotteinen ja tasapainoinen, suutuntuma on pehmeä ja pitkä, ja sen viimeistelee pehmeät tanniinit.

Viini on oivallinen valinta grilliruoan, mehevien pihvien ja mausteisten makkaroiden pariksi. Kokeile viiniä myös suklaan kanssa nautiskellen tai sellaisenaan.

Thomas Hardy perusti Hardysin viinitilan vuonna 1853, ja hänen periksiantamaton asenteensa on tuonut Hardysin viinit menestyksekkäästi myös tähän päivään asti. Historia on tosin vasta alku tälle tarinalle. Hardys jatkaa edelleen työtään tutkien ja kokeillen, kuinka pitkälle viinin rajat voidaan viedä, ja mitä uutta siltä matkalta voi löytyä. Tämä viinisarja on osoitus siitä: Brave New World -viineillä haluamme saada teidät miettimään, kuinka uudenlaisia viinejä pystymmekään tekemään, silti klassikkoalueita ja -rypäleitä kunnioittaen. Tämä timakka, tumma ja täynnä makua oleva Shiraz Black Edition vie sinut vauhdikkaalle matkalle viinien tummemmalle puolelle! Let's be brave!