Hardys Brave New World Grenache Shiraz Mourverde

Klassinen Cotes du Rhone-sekoitus Australiasta. Ihanteellinen sekoitus mausteista ja aromaattista, erittäin vanhoilta tarhoilta poimittua grenachea yhdistettynä mehuhilloisiin aromeihin shiraz'sta ja mourvedresta.

Thomas Hardy perusti Hardysin viinitilan vuonna 1853, ja hänen periksiantamaton asenteensa on tuonut Hardysin viinit menestyksekkäästi myös tähän päivään asti. Historia on tosin vasta alku tälle tarinalle. Hardys jatkaa edelleen työtään tutkien ja kokeillen, kuinka pitkälle viinin rajat voidaan viedä, ja mitä uutta siltä matkalta voi löytyä. Tämä viinisarja on osoitus siitä: Brave New World -viineillä haluamme saada teidät miettimään, kuinka uudenlaisia viinejä pystymmekään tekemään, silti klassikkoalueita ja -rypäleitä kunnioittaen. Let's be brave!

Vuosi 2017 oli oli ihanteellinen grenachen kasvatukseen. Kylmä talvi yhdistettynä lämpimään kesään ja myöhäisiin sateisiin takasi maaperän vaikutuksen suoraan rypäleeseen. Aromaattiset ja mausteiset mineraalit suorastaan pursuavat monisävytteistä makua. Shiraz ja mourvedre takaavat hillomaisilla ominaisuuksillaan upean kokonaisuuden samettisten tanniinien täydentäessä makupalettia. Yhdeksän kuukauden kypsytys ranskalaisessa tammessa yhdistää maut ryhdikkääksi, mausteisen aromirikkaaksi kokonaisuudeksi.