Hans Baer Pinot Blanc

Hans Baer Pinot Blanc on raikas, hieman mineraalinen ja siinä on miellyttävä pitkähkö jälkimaku. Se on hyvin monikäyttöinen viini, sopii mm erinomaisesti pastalle pesto- tai kermakastikkeen kanssa. Kuiva, hapokas, viherpäärynäinen, limettinen, persikkainen, kevyen mausteinen.

Hans Baer viinisarja edustaa saksalaisia, valikoituja laatuviinejä, jotka ovat lähteneet Rheinhessenistä matkalle ympäri maailmaa pyöräilevän Hans karhun kanssa. Viinit edustavat nykyaikaista viininvalmistusta, jonka tekijöinä ovat nuoret ja innovatiiviset viinintuottajat.

Hans Baer viinit edustavat saksalaisia, valikoituja laatuviinejä, jotka ovat lähteneet Rheinhessenistä matkalle ympäri maailmaa. Viinit edustavat nykyaikaista viininvalmistusta, jonka tekijöinä ovat nuoret ja innovatiiviset viinintuottajat. Rheinhessen on Saksan suurin laatuviinialue, jossa vaihtelevat korkeuserot ja monet erilaiset maalajit luovat täydelliset olosuhteet monelle erilaiselle rypäleelle. Melko kylmät kasvuolosuhteet antavat rypäleiden kypsyä hitaasti, jolloin niihin kehittyy aivan omanlainen hedelmäisyys ja hapokkuus.