Hacker Sangiovese

Oikeasti Hackeriin käytetyt rypäleet tulevat Greve in Chiantin kukkuloilta Toscanasta, mutta koska Ferro13-viineissä ei ole kyse laatuluokituksista tai muista old school -viinijutuista, se on simppelisti vain IGT Toscana eikä DOCG Chianti Classico. Mutta Hacker ei todellakaan ole mikään simppeli viini!

Hacker on Federico Migliorinin alter ego. Federico on yksi Ferro13 perustajista ja digiguru, joka rakastaa it-maailmaa & hyvää punkkua! Hacker on hienostunut Sangiovese, jonka tuoksussa voi aistia kukkaisuutta ja punaisia marjoja. Maku on tyylikäs, miellyttävän hapankirsikkainen ja mausteinen.

Rypäleet ovat kasvaneet Creve in Chiantin kukkuloilla olevilla tarhoilla, jotka sijaitsevat n. 300 metrin korkeudella merenpinnasta. Jokaisen tarhan rypäleet ovat käyneet erikseen, jonka jälkeen ne yhdistettiin. Viinin annettiin levätä noin kuukauden ajan ennen pullotusta.

Hacker on erittäin monipuolinen ruokaviini. Se sopii erinomaisesti hapokkaiden tomaattisten pastojen ja lihapatojen kumppaniksi tai kovien, suolaisten juustojen kuten Parmesaanin kanssa nautittavaksi. Hackerin hyvä hapokkuus sopii myös hyvin kermaisten pastojen kanssa tasoittaen niiden rasvaisuutta.

Ferro13 on viiden viiniammattilaisen ja ystävyksen, Alberton, Marcon, Gabrielen, Alberton ja Federicon, perustama cantina innovativa – uuden ajan viinitalo, jonka ajatuksena on tuottaa ja markkinoida maukkaita ja laadukkaita viinejä ilman turhaa vakavuutta.