Hacienda Valvares Crianza

Hacienda Valvares on äärilaadukas espanjalainen viini mistä löydät historiallisen Riojan navetantaustan ja mausteisuuden yhdistettynä nykypäivän kompaktin kypsään marjaisuuteen!

Bodegas Altanzan tila sijaitsee Espanjassa Riojan alueella Fuenmayorissa. Tila on perustettu vuonna 1998. Viinitalo perustettiin aluksi selkeästä syystä: tuottamaan laadukkaita, perinteisiä Riojan viinejä ja myydä niitä kohtuullisella hinnalla. Perustajat ajattelivat että vuosisatojen viininviljelyn perinteet alueella tulee olla läsnä vahvasti toiminnassa. Kävi kuitenkin toisin. Ulkomaalaiset kuluttajat tulivat koko ajan tietoisimmiksi viineistä ja tyyleistä ja alkoivat vaatia nykyaikaisempaa ja modernimpaa viiniä. Näinä tilalla alettiin tuottamaan Riojan perinteisestä tyylistä poikkeavaa viiniä. Viinitalolla sanotaankin olevan modernin ja perinteikkään viininteon erinomainen balanssi.

Hacienda Valvares Viini on kypsynyt 18 kuukautta tammitynnyreissä ja 3 kuukautta suurissa tammisammioissa. Viinillä on nimitys Crianza, joka vaatii punaviiniltä vähintään kahden vuoden varastointia, josta vähintään 12 kuukautta tammessa ja 12 pullossa.

Tämä tuote lumoaa upealla ulkoasullaan ja laadukkaalla viinillään!