Gremillet Blanc de Noirs Limited Gold Edition

Gremillet on yksi harvoja samppanjataloja joka tuottaa pieniä eriä limited edition pulloja upean kullan tai tyylikkään metallinpunaisen värisenä. Upea lahjavinkki samppanjaa arvostavalle!
Gremillet on pieni perheyritys, jonka ensimmäiset samppanjat tuotettiin vuonna 1979. Gremillet samppanjat ovat saavuttaneet menestystä kansainvälisissä viinikilpailuissa. Jean-Michel ja Arlette Gremillet'n unelma toteutui, kun heidän poikansa Jean-Christophe siirtyi talon kellarimestariksi ja tytär Anne otti haltuunsa myynti- ja markkinointivastuun. Lasten aviopuolisot ovat myös mukana täydellä sydämellä, joten kyseessä on todellakin perheyritys.
Gremillet-samppanjaa on myynnissä jo yli 50 maassa ja etenkin monet Ranskan suurlähetystöt ovat ottaneet juuri tämän samppanjan omakseen. Tila sijaitsee Balnot sur Laignesissa (45km Samppanjan historiallisesta Troyen kaupungista) Les Riceys'in läheisyydessä.
Gremillet käyttää pelkästään Pinot Noir sekä Chardonnay-rypäleitä samppanjan valmistuksessa. Vaikka kyse onkin pienestä perheyrityksestä tuottavat he noin 500 000 pulloa vuodessa.
Raikkaus, eleganssi ja laatu ovat avainsanoja Gremillet -samppanjan valmistuksessa. AOC-sääntöjen mukaan samppanjan täytyy kypsyä vähintään 15 kuukautta mutta Gremillet kypsyttää omiaan jopa 22- 36 kk.
Tarjoa samppanja hyvin viilennettynä aperitiivina, ruokaisten salaattien tai kala- ja äyriäisruokien parina.
Gremillet Blanc de Noirs Brut, 100% Pinot Noir, sai Vuoden Viinit 2018 -kilpailussa kunniamaininnan samppanjoista – eikä suotta. Tuo tuoksujen ja mausteinen makujen kupliva tanssi räjäyttää samppanjan ystävän mielen. Samppanjaa kypsytetään jopa 22-36 kuukautta, joka on 7-11 kk enemmän kuin AOC -laatuluokitusten säännökset edes vaativat. Kyse ei siis missään nimessä ole massatuotetusta samppanjasta, vaan sielukkaasta, laadukkaasta sekä elegantista samppanjasta.