Gordon’s Premium Pink Distilled Gin

Gordon’s Pink Gin on vadelmilla, mansikoilla ja punaherukoilla maustettu gini, jonka pohjana toimii alkuperäinen Gordon’s London Dry Gin. Korkealaatuisista aineksista valmistetussa juomassa maistuvat täydellisessä tasapainossa Gordon’sin raikkaus sekä vadelmien ja mansikoiden makeus. Loppusilauksen antaa ripaus punaviinimarjaa. Aidoista marjoista saatu kauniin vaaleanpunainen väri myös ihastuttaa.

Maailman suosituimman ginin takana on Alexander Gordon, joka oli yksi ensimmäisiä tiennäyttäjiä laadukkaan ginin tislauksessa. Vuonna 1769 hän perusti oman tislaustoimintansa Southwarkin alueella Lontoossa ja alkoi kehitellä omaa brändiään käyttäen vain laadukkaimpia, luonnollisia kasviperäisiä aineksia luodakseen haluamansa maun.

Nykyään Gordon's on yksi maailman suurimpia alkoholijuomamerkkejä. Se on pitänyt yllä huimaa asemaansa maailman johtavimpana sekä palkituimpana ginibrändinä jo melkein 250 vuotta. Gordon’s on myös palkittu neljällä kuninkaallisella tunnustuksella Iso-Britannian kuninkaiden sekä kuningattarien toimesta.