Gordon`s London Dry Gin

Gordon päätti jalostaa munkkien ideaa yhdistämällä Aqua Vitae'a sekä katajanmarjaöljyä. Kehittelyn lopputuloksena syntyi nykyaikainen London Dry Gin. Gordon’s London Dry Gin on väritön, kuiva sekä tasapainoinen gini. Sen raikas maku on peräisin laadukkaista käsinkerätyistä katajanmarjoista sekä valikoiduista kasviperäisistä aineksista, kuten korianterista sekä sitruunankuorista. Raikas maku on vahvan katajanmarjainen, sitruunankuorinen sekä lämpimän ginimausteinen. Tällä juomalla kelpaa kohottaa malja viikonlopulle sekä ystäville.

Maailman suosituimman ginin takana on Alexander Gordon, joka oli yksi ensimmäisiä tiennäyttäjiä laadukkaan ginin tislauksessa. Vuonna 1769 hän perusti oman tislaustoimintansa Southwarkin alueella Lontoossa ja alkoi kehitellä omaa brändiään käyttäen vain laadukkaimpia, luonnollisia kasviperäisiä aineksia luodakseen haluamansa maun.

Nykyään Gordon's on yksi maailman suurimpia alkoholijuomamerkkejä. Se on pitänyt yllä huimaa asemaansa maailman johtavimpana sekä palkituimpana ginibrändinä jo melkein 250 vuotta. Gordon’s on myös palkittu neljällä kuninkaallisella tunnustuksella Iso-Britannian kuninkaiden sekä kuningattarien toimesta.