Gilbey’s Gin

Gilbey's Gin on klassinen London dry gin. Maku ja tuoksu ovat peräisin 12:sta kasviperäisestä aineksesta, jotka tuovat giniin omia luonnollisia aromejaan tislauksen aikana. London dry ginille tyypillisellä tavalla Gilbey's Ginin valmistuksessa ei ole käytetty mitään keinotekoisia lisäaineita.

Vuonna 1856 Gilbeyn veljekset Walter ja Alfred Gilbey olivat saaneet vapautuksen palveluksesta Krimin sodasta ja olivat vailla työpaikkaa. Heidän vanhempi veljensä Henry Gilbey oli kumppani tukkukaupan viiniyrityksessä Southard, Gilbey & Co ja kehotti veljiään perustamaan vähittäiskaupan viinikauppiaina. Vuonna 1857 veljekset avasivat liiketoimintansa Lontoon Oxford Streetilla ja alkoivat myydä viiniä nimellä W&A Gilbey.

Gilbeyn veljesten viini- ja alkoholijuomien vähittäiskauppa oli menestynyt maineikkaasti koko 1800-luvun toisella puoliskolla. Vuonna 1872 koitti kukoistuksen vuosi, kun veljekset päättivät laajentaa liiketoimintaansa tislaamalla itse giniä. Sen tuottaminen oli helppoa ja halpaa ja välitön menestys. Gini oli niin suosittua, että tislausoikeudet myytiin Yhdysvaltoihin 1930-luvulla. W&A Gilbey tunnetaan edelleen kuuluisasta London dry ginistään.