Freixenet Rosado

Freixenet on kasvanut maailmanmaineeseen palkittujen ja suosittujen Cava-kuohuviiniensä kautta, joiden rinnalle arvostettu viinitalo toi nyt myös roseeviinin. Näyttävästä vaaleasta huurrepullosta löytyvä Rosado Bobal-rypäleestä on raikas ja hedelmäinen rosee, josta löytyy aavistus jäännössokeria tukemaan maukasta makumaailmaa. Mansikkaisesta mausta löytyy kirsikkaisuutta ja pirteää sitruksisuutta, joka päättyy herkulliseen kukkeuteen. Viini on omiaan erilaisille mereneläville sekä kasvisruoille, mutta toimii myös seurusteluviininä.

Wine of Spain laatuluokituksen omaavien viinien rypäleet on kerätty valikoiduilta alueilta, jotta viinit edustavat tasalaatuista ja lajikkeelle ominaista tyyliä vuodesta toiseen. Viinit on valmistettu suhteellisen kuiviksi, jotta rypäleiden ominaisuudet korostuvat ja viinit säilyvät monikäyttöisinä.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä.