Freixenet Prosecco DOC Extra Dry

Freixenet Prosecco DOC Extra Dry, tulee Italian Veneton alueelta. Raikas, omenainen ja kukkea Prosecco on pakattu upeaan kristallimaiseen pulloon. Pitkän tuotekehityksen tavoitteena on ollut luoda Prosecco, joka erottuu massasta ja jonka makuun kuluttajat voivat luottaa etsiessään parasta proseccoa. Huom: Piccolo-pullo.

Kokonaiset rypäletertut puristetaan varoen ja sen jälkeen on ensimmäinen lämpökontrolloitu käyminen viileässä, jotta rypäleiden herkulliset aromit ja raikkaus säilyvät parhaiten. Toinen käyminen tapahtuu hitaasti suurissa terästankeissa. Muutaman viikon jälkeen tuloksena on hedelmäisen raikas kuohuviini, jossa on luonnollinen jäännössokeri.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä.