Freixenet Pinot Grigio

Garda-järven tuntumasta tuleva Freixenet Pinot Grigio on maailman suurimman kuohuviinitalon uusin innovaatio Italiasta. Freixenet’n 150-vuotinen viiniosaaminen on valjastettu trendikkään Pinot Grigion valmistukseen, joka on pakattu talon italialaisten kuohuviinien tunnetuksi tekemään säihkyvään pulloon. Pohjois-Italia tunnetaan laadukkaista Pinot Grigio -viineistään, jotka toimivat erinomaisesti kevyiden ruokien sekä merenelävien parina.

Freixenet Pinot Grigio tulee Pohjois-Italiasta, Garda DOC -laatuviinialueelta, joka sijaitsee aivan Garda-järven vieressä. Viinin käyminen on tapahtunut lämpökontrolloidusti viileässä lämpötilassa, joka takaa hedelmäisyyden ja raikkauden säilymisen. Viinin valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä aineita, jonka johdosta se on myös vegaaneilla soveltuva.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä.