Freixenet Italian Rosé Wine

Freixenet Italian Rosé on maailman suurimman kuohuviinitalon uusin innovaatio Italiasta ja talon 150-vuotinen viiniosaaminen on valjastettu trendikkään Italialais-roseen valmistukseen. Veneton alueen paikallisista rypälelajikkeista tuotettu raikas rosee on pakattu talon Proseccostakin tuttuun säihkyvään ja näyttävään erikoispulloon. Tuotantoalue tuottaa raikkaita roseeviinejä, jotka ovat omiaan sellaisenaan tai kepeiden kesäruokien kanssa nautittuna.

Freixenet Italian Rosé tulee Veneton laatuviinialueelta, joka on tunnettu mm. Proseccosta, Amaronesta ja Soavesta. Käyminen on tapahtunut lämpökontrolloidusti viileässä lämpötilassa, joka takaa hedelmäisyyden ja raikkauden lopullisessa viinissä. Viinin valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä aineita, jonka johdosta se on myös vegaaneilla soveltuva.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä.