Freixenet Ice Cuvée Especial Cava Semi Seco

Freixenet Ice on hedelmäinen ja sitruksinen Cava, joka on parhaimmillaan suuresta lasista jäiden kera nautittuna. Tuoksultaan hennon kukkean Ice Cavan maussa voi aistia kypsien sitruunoiden, persikoiden ja päärynöiden aromeja sekä hentoa trooppista mausteisuutta. Runsaan kupliva ja sopivan makea Ice Cava tarjoillaan näyttävästi jäiden, sitruunanlohkojen, mintun- tai sitruunamelissan lehtien ja tuoreiden vadelmien tai mansikoiden kera suuresta viinilasista.

Klassisten cavarypäleiden lisäksi Freixenet Ice Cavaan on lisätty Chardonnay -rypälettä tuomaan hedelmäisyyttä ja sitruksisuutta, jota 45 g/l sokeria korostaa. Hieman tavanomaista korkeampi sokeripitoisuus varmistaa, että viini maistuu tasapainoiselta jäiden kanssa nautittaessa.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä.