Freixenet Elyssia Gran Cuvée Cava Brut

Elyssia Gran Cuvéessa Freixenet’n viinintekemisen taito yhdistyy moderniin cavatyyliin. Tuloksena on huikean tasapainoinen ja elegantti huippucava juhlaan ja tekemään arjesta juhlaa. Yhdistämällä espanjalaiset cava-rypäleet Macabeon ja Parelladan kansainvälisesti tunnettuihin Chardonnayhin ja Pinot Noiriin on luotu makukokonaisuus, jonka harmonia on kullanhohtoiset kuplat levittävät akasiankukan, hunajan, persikoiden ja omenoiden aromeja. Suutuntumaltaan Elyssia Gran Cuvée on täyteläinen ja sen pitkässä maussa voi aistia kypsiä sitrushedelmiä ja paahdettuja manteleita. Runsaan makunsa ja raikkaan hapokkuutensa ansiosta Elyssia Gran Cuvée sopii nautittavaksi läpi aterian. Se on loistava valinta juhlajuomaksi tai äyriäisille ja hienostuneille kalaruoille.

Freixenet Elyssia Gran Cuvéessa lisätään klassisten cavarypäleiden joukkoon samppanjan valmistuksessa käytettyjä Chardonnay ja Pinot Noir -rypäleitä. Chardonnay tuo viiniin hapokkuutta ja aromikkuutta, kun taas pieni lisäys Pinot Noiria tuo viiniin runkoa ja rotevuutta. 15 kuukautta kestävä pullokypsytys tuo viinin eri elementit yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille.