Freixenet 0.0% Rosado Alcohol Free Sparkling

Freixenet kehitti kuohuvan, joka näyttää ja maistuu aidolta, mutta ei sisällä alkoholia. Kuohuviinistä on poistettu kokonaan alkoholi ja tuloksena on miellyttävä ja tyylikäs juoma, josta nauttivat kaikki viinin ystävät. Trooppisen hedelmäinen, hennon marjaisa Freixenet 0.0% on pirteän raikas ja tasapainoinen laadukkaan perusviinin ja happorakenteen ansiosta. Vahvat, keskikokoiset kuplat tekevät suutuntumasta nautittavan. Eleganttiin pulloon pakattu viini sopii juhlatilaisuuksiin alkumaljaksi,seurustelujuomaksi sekä äyriäisiä sisältävien alkupalojen tai jälkiruokien kera nautittavaksi, erittäin viileänä tarjoiltuna.

Freixenet’n viinintekijät ovat tehneet paljon työtä löytääkseen tyhjiötislaukseen sopivan rypälekoostumuksen ja valmistaakseen laadukkaan perusviinin. Kun perusviini on valmis, se tyhjiötislataan matalassa lämpötilassa. Paineen vaikutuksesta alkoholi haihtuu – mutta aromit säilyvät. Rypälelajike on aromaattinen Moscatel, jota viinissä on 98 % ja sitä täydentää pieni ripaus hedelmäistä Tempranilloa. Rypäleet tulevat Valencian ja Castilla La Manchan alueilta.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä.