Francisco Gómez Queen of Kings Moscatel Brut

Francisco Gómez Queen of Kings Brut on upea perinteisellä pullokäymismenetelmällä Moscatel-rypäleestä valmistettu biodynaaminen kuohuviini. Siinä maistuu upeasti Moscatel-rypäleen raikkaus ja hienostunut kukkaisuus. Nauti sellaisenaan aperitiivina tai vaikkapa aromaattisen mausteisten kasvisruokien kaverina.

Francisco Gómezin tyylille uskollisesti Queen of Kings on valmistettu luomu- ja biodynaamisten periaatteiden mukaan ja se sopii myös vegaaneille. Moscatel-rypäleet on kerätty maineikkaalta La Serratan tarhalta 650 metrin korkeudesta yöllä, jolloin lämpötila on alhaisempi ja rypäleet säilyttävät raikkautensa parhaiten. Viini on valmistettu perinteisellä menetelmällä, jossa toinen käyminen tapahtuu pullossa. Viiniä on kypsytetty kellarissa hiivasakan päällä vähintään 12 kuukautta ennen korkinvaihtoa.

Vuonna 2001 Francisco Gómez näki ensi kertaa ikivanhan La Serratan viinitilan. Loivien kukkuloiden suojaama vihreä paratiisi oli juuri sellainen paikka, josta hän oli haaveillut. Niin Alicanteen, Villenan kaupungin helmaan, syntyi moderni tila, jonka filosofian ytimessä on korkea laatu ja ympäristön kunnioittaminen. Francisco Gómez viljelee kaiken luomu- ja biodynaamisten periaatteiden mukaan, mikä tarkoittaa kemiallisista lannoite- ja tuholaistorjunta-aineista kieltäytymistä. Viinitarhoilla ei myöskään saa käyttää kännyköitä, koska signaalien katsotaan häiritsevän köynnöksiä. Kaikki tilan viinit sopivat vegaaneille ja ovat V-sertifioituja.