Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Ried Pichlpoint

Domäne Wachau on satojen viljelijöiden muodostama osuuskunta, jonka maailman vaikutusvaltaisin viinikirjoittaja Robert Parker on nimennyt maailman luultavasti laadukkaimmaksi viiniosuuskunnaksi. Monet maailman arvostetuimmista viinikirjoittajista ja viinilehdistä luokittelevat tuottajan jatkuvasti Itävallan viinituottajien terävimpään kärkeen, johon Domäne Wachau eittämättä kuuluukin niin kokonsa kuin viiniensä laadun puolesta. Tuottajalla on meneillään useita samanaikaisia tuotekehitysprojekteja, joilla koko toiminta viljelystä viinien valmistukseen ja markkinointiin halutaan kehittää kansainväliseksi menestystarinaksi. Domäne Wachau on Grüner Veltlinerin lisäksi tunnettu taidokkaista Rieslingeistään.

Domäne Wachau tuottaa viininsä sertifioituina vegaani-viineinä. Tuottajalla on myös alueen kestävän kehityksen sertifikaatti.

Grüner Veltliner Federspiel Ried Pichlpoint tulee Jochingin viinitilalta Wachausta ja edustaa erittäin laadukkaita Grüner Veltlinereitä täyteläisen hedelmäisillä aromeilla, hienostuneilla mausteilla ja suolaisen mineraalisella jälkimaulla silattuna. Viinin struktuuri ja aromit antavat tilaa yhdistellä viiniä rohkeasti eri ruokien kanssa aina Välimeren herkuista Intian tandoorikanaan.