Divici Organic Prosecco Rosé Extra Dry

Viehkeä luomu Prosecco Rosé saapunut Suomeen!
Roseeprosecco on kuumimpia uutuksia, sillä ennen Proseccoa ei saanut tuottaa roseekuohuviininä. Nyt kuitenkin viinilainsäädäntöä on muutettu ja Divici roseeprosecco on tullut jäädäkseen. Divici Organic Prosecco Rosé on uusi ja moderni viini, joka kuitenkin kantaa alueensa pitkää historiaa. Etiketin DIVICI kirjaimet symbolisoivatkin roomanaikaisia numeroita sekä pullon muoto roomalaista pilaria. Tyylikäs ulkoasu huokuu modernia italialiasta tyyliä ja onkin kaunis lisä kattaukseen. Roseekuohuva on myös vegaaninen. Viehkeä kuohuva aperitiiviksi tai kevyempien ruokien seuraan!

Prosecco on roseekuohuviininäkin pääasiassa Gleraa, mutta siinä on pieni osuus myös punakuorista lajiketta Pinot Neroa (Pinot Noir), mikä tuo kuohuviiniin sen kauniin väriin sekä syvyyttä makupalettiin. Prosecco valmistetaan aina terästankeissa, jolloin sen luontainen kaunis hedelmäisyys ja hilpeä raikkaus säilyvät maussa parhaiten.Tavoitteena on raikkaan marjainen ja kepeän hedelmäinen sekä tasapainoinen kuohuva. Tässä korostuvat punamarjaisuus sekä hento viheromenaisuus yhdessä tyylikkään sitruksisuuden kanssa.

Carlo Botterin 1928 perustamasta viiniliikkeestä on vuosien saatossa kasvanut kansainvälinen yritys, jolla on vientiä yli 25 maahan. Fossalta di Piavessa n.30 km päässä Venetsiasta sijaitseva perheyritys tuottaa ja pullottaa pääasiassa Veneton alueen tyypillisiä viinejä, mutta operoi myös koko Italian alueella. Perheyrityksen toiminnassa on tällä hetkellä mukana perheen kolme jäsentä: sisarukset Annalisa ja Alessandro ja heidän serkkunsa Luca. Annalisa vastaa markkinoinnista, Alessandro viineistä ja Luca myynnistä.