Divici Organic Prosecco Extra Dry

Carlo Botterin 1928 perustamasta viiniliikkeestä on vuosien saatossa kasvanut kansainvälinen yritys, jolla on vientiä yli 25 maahan. Fossalta di Piavessa n.30 km päässä Venetsiasta sijaitseva perheyritys tuottaa ja pullottaa pääasiassa Veneton alueen tyypillisiä viinejä, mutta operoi myös koko Italian alueella. Perheyrityksen toiminnassa on tällä hetkellä mukana perheen kolme jäsentä: sisarukset Annalisa ja Alessandro ja heidän serkkunsa Luca. Annalisa vastaa markkinoinnista, Alessandro viineistä ja Luca myynnistä.

Prosecco tulee Veneton alueelta Italiasta, ja tämä viini Divicin omalta tilalta.
Glera-rypäleestä 100-prosenttisesti valmistettu prosecco on nuori ja raikas, muodikas ja perinteinen, kansainvälinen ja paikallinen, viini mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Prosecco valmistetaan aina terästankeissa, jolloin sen luontainen kaunis hedelmäisyys ja hilpeä raikkaus säilyvät maussa parhaiten.

Divici Prosecco on väriltään vaaleaa, ja sen kuplat ovat raikkaat ja vahvat. Tyypillisen omenainen ja päärynäinen, kuten proseccon kuuluukin olla. Tilan viinit ovat luomuna viljeltyjä ja tuottavat pirtsakoita kuplia, jotka sopivat lähes jokaiseen makuun. Tyylikäs ulkoasu huokuu modernia italialiasta tyyliä ja onkin kaunis lisä kattaukseen, tätä viiniä on ilo tarjota aperitiiviksi!