Demuerte Gold

Intohimo viiniin ja taiteeseen ovat kaksi ainesosaa, jotka ovat
Winery On viinitalon takana. Winery On viinitalo sijaitsee Välimeren sydämessä Espanjan Yeclassa Murcian alueella. Alueen kalkkikivinen maaperä yhdistettynä äärimmäisten sääolosuhteiden kanssa, jossa on erittäin kylmät talvet ja erittäin kuumat kesät, mahdollistavat viinien kehittyvän omaan persoonaansa ja luonteeseensa.

Monastrell -rypäle on espanjan Murcian alueen eniten viljellyin rypäle. Ranskassa samainen rypäle tunnetaan nimellä Mourvèdre. Murciassa viiniköynnökset leikataan mataliksi, jotta lehdet antaisivat rypäleille suojaa kirkkaalta taivaalta loistavilta auringonsäteiltä. Monastrell-rypäleet korjataan viimeisten lajikkeiden joukossa, sillä paksun kuoren ja hedelmälihan suojassa olevat siemenet vaativat malttia kypsyäkseen.

Garnacha rypälettä viljellään erityisesti Espanjastaa ja on myös sieltä levinnyt muualle, kuten Ranskaan. Garnacha kestää hyvin aurinkoa ja auringossa siitä tulee myös runsaan sokerisia ja alkoholillisia rypäleitä. Garnacha käytetään usein rypäleseoksissa ja vain harvoin sellaisenaan. Tässäkin viinissä sitä on käytetty 20 prosenttia.

Demuerte Gold on jo valikoimassa pitempään olevan Demuerten isoveli. Gold on nimensä viittaavasti Premium viini Winery On:in valikoimassa.

Viini on upeassa tasapainossa ja siitä aistii huolellisen työskentelyn. Viinin tanniinit ovat mielllyttävän pehmeät ja maku on runsas ja voimakas, olematta kuitenkaan hyökkäävä. Tämä viini on parhaimillaan tummien liharuokien kanssa. Nauta, lammas ja haudutetu pataruoat toimivat viinin kanssa erittäin kauniisti.