Codici Negroamaro Primitivo

Rypäleet ovat kasvaneet 3 hehtaarin tarhalla Taranton provinssissa. Taranto on paitsi merkittävä historiallinen kaupunki, myös yksi Etelä-Italian tärkeimmistä satamakaupungeista Italian ”saappaan koron” tyvessä Adrianmeren rannalla.

Masserie Codici tarhan maaperä on ravinteikasta saven ja lössin sekoitusta. Alkoholikäyminen ja noin 3 viikon maseraatio lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, minkä jälkeen Negroamaro-viiniä on kypsennetty 6 kuukautta amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä ennen viinien sekoittamista.

Hillomaisen hedelmäinen maku on tuoksun mukaisesti marjaisa ja mausteinen. Tanniinit ovat hyvin pehmeät ja jälkimaku on pitkä ja hedelmäinen.

Viini on sopii hyvin grillattujen lihojen, tomaattikastikkeisten pastojen ja piiraiden pariksi.