Ciroc Vodka

Perinteisen viljasta valmistetun vodkan sijaan Cîroc Vodka on valmistettu ranskalaisista Ugni Blanc (95%) ja Mauzac Blanc (5%) -rypäleistä. Sen valmistustapa on uniikki vodkamaailmassa, säilyttäen rypäleiden raikkauden. Viljasta poiketen rypäleitä ei tarvitse lämmittää sokerin vapauttamiseksi, minkä ansiosta vodkan valmistuksessa pystytään käyttämään kylmämaserointia, kylmäfermentaatiota ja kylmäsäilytystä. Tätä menetelmää käyttävät maailmalla vain huippuviinien tuottajat.

Viidesti tislatut rypäleet tuovat vodkaan miellyttävän hedelmäisiä ominaisuuksia ja pehmeän maun.

Cîroc Vodkan päätislaajalla, Jean-Sébastien Robicquetilla, virtaa tislaamisen taito syvällä suonissaan. Jean-Sébastien kotipaikka on Ranskan Villevertissä, kuuluisalla Congacin viinialueella, suku täynnä viinintekijöitä sekä tislaajia 1400-luvulta asti. Yhdistämällä viininvalmistuksen tutkintonsa sekä taitonsa, Jean-Sébastien perusti Cîroc Vodkan vuonna 2003.

Cîroc Vodkasta on tullut yksi maailman ikonisimmista vodkamerkeistä, joka huokuu uniikkia makua ja tyyliä. The Great Council of Bordeaux Wines on myöntänyt Jean-Sébastienille arvonimen "Commandeur de Bordeaux" tunnustuksena hänen ensiluokkaisista tuotteistaan.