Cesari Bosan Ripasso Superiore

Bosan Ripasso on elegantti viini, jonka maun elementit ovat hienossa tasapainossa. Ripasso-viinin valmistuksessa Amarone-viinien käymisestä jäänyt sakka siirretään Valpolicella-viinin sekaan. Tästä alkaa toinen käyminen, joka vahvistaa korkealaatuisen Valpolicellan makua tuoden siihen syvyyttä ja intensiivisiä aromeja.

Bosan on Cesarin huippuluokan ripasso, johon on käytetty Bosanin tarhan amaronen valmistuksesta saatua kuorisakkaa. Kuorisakan poistoa seurasi malolaktinen käyminen, jonka jälkeen viiniä kypsytettiin ensin 12 kuukautta pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä, ja sitten 6 kuukautta suurissa tammisammioissa. Pullokypsytys kesti vähintään 8 kuukautta. Lopputuloksena on tyylikäs, tuhti ja samettinen viini, jossa maistuu kypsä kirsikka, kaakao ja paahdettu kahvi.

Gerardo Cesari perusti nimeään kantavan viinitalon vuonna 1936. Gerardon missiona oli tuottaa amaronea, joka voisi kilpailla maailman parhaimpien viinien rinnalla. Maailmanvalloitus onnistui erinomaisesti, sillä 1970-luvulla Cesarin viinit olivat ensimmäisiä amaroneja, jotka olivat levinneet jokaiseen viiteen maanosaan.

Cesarin viinit ovat uniikkeja, hienostuneen elegantteja ja tasapainoisia, jotka syntyvät kun viininvalmistuksessa kunnioitetaan perinteitä sekä hyödynnetään tuoreinta teknologiaa luontoa arvostaen. Kansainvälisiä palkintoja voittanut Cesari kontrolloi kokonaisuudessaan yli sataa hehtaaria Valpolicellan ja Luganan historiallisilla alueilla.