Captain Morgan Original Spiced Gold

Captain Morgan Original Spiced Gold on sekoitus laadukasta rommia ja salaisella reseptillä valikoituja mausteita. Parhaista karibialaisista rommeista valmistettava Captain Morgan Spiced Gold kypsytetään paahdetuissa tammitynnyreissä. Tynnyreiden hiiltynyt sisäpinta päästää valloilleen vaniljan ja toffeen aromeja, jotka antavat Captain Morgan Spiced Goldille sen omintakeisen, helposti nautittavan maun. Lisäksi tynnyrikypsytys taittaa oivallisesti alkoholin väkevyyttä ja antaa juomalle rikkaan kultaisen värin. Kuivahko, pehmeä, vaniljainen ja trooppisen hedelmäinen maku.

Captain Henry Morgan oli aito merirosvo ja synnynnäinen johtaja. Hän yleni nopeasti kapteeniksi, joka Britannian laillistamana piraattina hallitsi Uuden Maailman meriä. Hänen uskomattomat urotyönsä Britannian puolesta toivat hänelle jopa ritarin arvon vuonna 1674. Mutta mikä tärkeintä: Sir Henry Morgan oli miehistöään innoittava kapteeni ja myös hilpeä seuramies, joka tiesi kuinka raskaan työn ohessa tulee rentoutua.

Sir Henry eli elämänsä loppuun saakka iloisesti juhlien, hauskaa pitäen ja kuuluisasta karibialaisesta rommista nauttien! Henry Morganin legenda elää vahvasti vielä tänä päivänäkin. Hän on toiminut tekemisillään inspiraation lähteenä niille, jotka aikoinaan perustivat Captain Morgan Rum -tislaamon.