Captain Morgan Dark Rum

Captain Morgan Dark on korkealaatuinen, tumma ja kuiva rommi, joka muistuttaa merimiesten laivastoissa aikoinaan nauttimaa rommia. Se on sekoitus jamaikalaista, guyanalaista sekä barbadoslaista rommia, jota kypsytetään tammitynnyreissä uniikin makumaailman tavoittamiseksi. Captain Morgan Darkissa on syvä, täyteläisen tummanruskea väri ja keskitäyteläinen, kuiva, terävä ja rikas maku.

Captain Henry Morgan oli aito merirosvo ja synnynnäinen johtaja. Hän yleni nopeasti kapteeniksi, joka Britannian laillistamana piraattina hallitsi Uuden Maailman meriä. Hänen uskomattomat urotyönsä Britannian puolesta toivat hänelle jopa ritarin arvon vuonna 1674. Mutta mikä tärkeintä: Sir Henry Morgan oli miehistöään innoittava kapteeni ja myös hilpeä seuramies, joka tiesi kuinka raskaan työn ohessa tulee rentoutua.

Sir Henry eli elämänsä loppuun saakka iloisesti juhlien, hauskaa pitäen ja kuuluisasta karibialaisesta rommista nauttien! Henry Morganin legenda elää vahvasti vielä tänä päivänäkin. Hän on toiminut tekemisillään inspiraation lähteenä niille, jotka aikoinaan perustivat Captain Morgan Rum -tislaamon.