Captain Morgan Black Spiced

Captain Morgan Black Spiced on maustettu karibialainen tumma rommi. Sitä kypsytetään noin kolmen vuoden ajan puutynnyreissä, joiden sisäpinta on poltettu kahteen kertaan. Tynnyrien paksu hiiltynyt sisäpinta antaa rommille runsaasti aromeja kypsytyksen aikana, ja lisäksi tynnyrikypsytys taittaa oivallisesti alkoholin väkevyyttä ja tuo makumaailmaan täyteläisyyttä ja pyöreyttä.

Rommiin lisätyt mausteet, kuten neilikka ja kaneli antavat Captain Morgan Black Spicedille sen omintakeisen, hienostuneen maun. Ensimaku on tulisen mausteinen, johon sekoittuu karamellia ja vaniljaa. Lopuksi maku muuttuu hieman savuiseksi ja pehmeäksi.

Captain Henry Morgan oli aito merirosvo ja synnynnäinen johtaja. Hän yleni nopeasti kapteeniksi, joka Britannian laillistamana piraattina hallitsi Uuden Maailman meriä. Hänen uskomattomat urotyönsä Britannian puolesta toivat hänelle jopa ritarin arvon vuonna 1674. Mutta mikä tärkeintä: Sir Henry Morgan oli miehistöään innoittava kapteeni ja myös hilpeä seuramies, joka tiesi kuinka raskaan työn ohessa tulee rentoutua.

Sir Henry eli elämänsä loppuun saakka iloisesti juhlien, hauskaa pitäen ja kuuluisasta karibialaisesta rommista nauttien! Henry Morganin legenda elää vahvasti vielä tänä päivänäkin. Hän on toiminut tekemisillään inspiraation lähteenä niille, jotka aikoinaan perustivat Captain Morgan Rum -tislaamon.