Blanc de Noirs samppanjat tehdään vain punaisista rypäleistä ( Pinot Noir ja Pinot Meunier).Ne ovat maultaan usein rikkaampia ja täyteläisempiä kuin samppanjat joissa on mukana Chardonnaytä. Maussa voi erottaa usein punaisten ja tummien marjojen aromeja. Monen mielestä yksinomaan Pinot Noirista tuotetut samppanjat ovat kaikista eleganteimpia ja iän myötä niihin kehittyy rikas, hieman suolainen aromi ja täyteläinen tekstuuri.
Besserat de Bellefon samppanjatalo on ylpeä historiallisista ranskalaisista juuristaan. 1840-luvulla Edouard Besserat ryhtyi tuottamaan kuohujuomaa omalla nimellään, hänen jälkeläisensä kehittivät toimintaa ja Edmond Besserat nai aristokraattisen taustan omaavan Yvonne de Méric de Bellefonin – Besserat de Bellefon samppanjatalo oli syntynyt. Bellefonin pehmeä, hienostunut tyyli löytyi vuonna 1930, jolloin kuuluisa pariisilaisravintola 'La Samaritaine de Luxe' lupasi tilata samppanjaa kymmenkertaisen määrän, mikäli se sopisi myös läpi aterian nautittavaksi ja olisi luonteeltaan kevyehkö ja silkkisen hienostunut. Victor Besserat käytti valmistukseen crémant -viininvalmistusmenetelmää, jonka myötä Besseratin samppanjoissa on matalampi paine kuin muissa samppanjoissa. Tämä tyyli tekee samppanjoista helposti lähestyttäviä niin aloitteleville samppanjan kuluttajille kuin todellisille harrastelijoille, etenkin samppanjan ja ruoan täydellisen liiton ansiosta. Besserat de Bellefonin samppanjoita on tarjoiltu useissa