Besserat de Bellefon Blanc De Blancs

Grand Cru -tarhoilta kerätyistä Chardonnay rypäleistä valmistettu raikas Blanc de Blancs, joka on matalamman paineen ja hienostuneempien kuplien ansiosta täydellinen aperitiivi.

Besserat de Bellefon samppanjatalo on ylpeä historiallisista ranskalaisista juuristaan. 1840-luvulla Edouard Besserat ryhtyi tuottamaan kuohujuomaa omalla nimellään, hänen jälkeläisensä kehittivät toimintaa ja Edmond Besserat nai aristokraattisen taustan omaavan Yvonne de Méric de Bellefonin – Besserat de Bellefon samppanjatalo oli syntynyt. Bellefonin pehmeä, hienostunut tyyli löytyi vuonna 1930, jolloin kuuluisa pariisilaisravintola 'La Samaritaine de Luxe' lupasi tilata samppanjaa kymmenkertaisen määrän, mikäli se sopisi myös läpi aterian nautittavaksi ja olisi luonteeltaan kevyehkö ja silkkisen hienostunut.

Victor Besserat käytti valmistukseen crémant -viininvalmistusmenetelmää, jonka myötä Besseratin samppanjoissa on matalampi paine kuin muissa samppanjoissa. Tämä tyyli tekee samppanjoista helposti lähestyttäviä niin aloitteleville samppanjan kuluttajille kuin todellisille harrastelijoille, etenkin samppanjan ja ruoan täydellisen liiton ansiosta. Besserat de Bellefonin samppanjoita on tarjoiltu useissa kuuluisissa ranskalaisissa paikoissa ja tilaisuuksissa, kuten Orsayn museossa, Concorden lennoilla ja Ranskan presidentinlinnassa.