Baileys Original Irish Cream

Baileys Original Irish Cream on maailman myydyin kermalikööri, jonka korkealuokkaiset raaka-aineet takaavat hienon maun lisäksi samettisen koostumuksen. Paikallisten perheyritysten tuottama tuore kerma sulautuu taidokkaasti irlantilaiseen laatuviskiin, ja ylellinen aito vanilja sekä kaakaopavut lisäävät miedon suklaisen vivahteen. Makea, toffeeseen taittava maku ja tuoksu.

Baileys on kuin tehty hitaaseen nautiskeluun ja kepeään seurusteluun. Baileys on ainoa kermalikööri, joka takaa jopa kahden vuoden säilyvyyden valmistuspäivästä, avattuna tai avaamattomana.

Baileysin maailman valloittanut resepti sai alkunsa vuonna 1970 Irlannissa, kun Gilbeys of Ireland -juomayhtiön johtaja Dean Davis päätti yhdistää kaksi rakastamaansa peri-irlantilaista tuotetta: kerman ja viskin. Ainesosien sekoittaminen ei kuitenkaan ollut helpoimmasta päästä. Lopulta neljän tuotekehitysvuoden jälkeen Davis oli luonut työryhmänsä kanssa täydellisen reseptin. Baileys on maailman ensimmäinen ja suosituin kermalikööri, jota myydään yli 150 maassa.