Arthur Metz Prestige Alsace

Alsacesta tyylikäs neljän rypäleen blend, joka on raikas ja aromaattinen, oiva pari hieman mausteisille aasialaisille ruuille.

Arthur Metz Prestige Alsace on sekoiteviini, jonka valmistukseen on käytetty alueen tyypillisiä rypälelajikkeita eli Riesling, Pinot Blanc, Muscat ja Sylvaner -rypäleitä. Se on kuivahko viini, jonka maku on aromaattinen ja raikas. Se sopii erinomaisesti seurusteluviiniksi sekä kasvisruuille, mutta hienoisen makeuden ansiosta myös hieman maustetummille aasialaisille ruuille.

Alsacen laatuviinialue sijaitsee Ranskan koilliskulmalla Vosgesin vuoriston ja Rein-joen välissä lähellä Saksan rajaa. Arthur Metzin viinitalo sijaitsee Alsacen kuuluisan viinireitin pohjoisosassa. Se on yksi Alsacen alueen suurimmista viinintuottajista sekä johtava Crémant d'Alsacen valmistaja. Metz on perinteikäs viinitalo, joka on perustettu jo vuonna 1904. Nykyisin se kuuluu Les Grands Chais de France yhtiöön. Arthur Metz tekee yhteistyötä lähes 600 viinintuottajan kanssa, joilla on yhteensä yli 1000 hehtaaria viinitarhoja. Viinien korkea laatu on aina ollut heidän tärkein päämäärä ja sitä tukevat useat investoinnit tuotantolaitoksiin sekä erittäin laadukas ja ammattitaitoinen ryhmä enologeja.