Arthur Metz Pinot Noir Rose

Monikäyttöinen roseeviini Alsacesta. Kuiva ja metsämarjainen, keskitäyteläinen viini sopii mm. vaalean lihan, runsaiden kalaruokien ja täyteläisten salaattien seuraksi.

Arthur Metz Pinot Noire Rosé -viinin rypäleet tulevat viinitarhoilta, jotka sijaitsevat Vosges-vuoren juurella Marlenheimin ja Thannin -kylien välissä. Vuoriston ansiosta alueella on erilaisia mikroilmastoja ja sekoittamalla useamman eri viinitarhan rypäleitä keskenään viinitekijät pystyvät tuottamaan laadukkaista viinejä. Arthur Metzin Pinot Noir Rosé on raikas ja hedelmäinen roseeviini. Se on kuiva (sokeria 3 g/l) ja keskitäyteläinen, erittäin monikäyttöinen ruokarosee. Sopii erinomaisesti salaatin kylkeen, tai jopa grillatulle lihalle.

Alsacen laatuviinialue sijaitsee Ranskan koilliskulmalla Vosgesin vuoriston ja Rein-joen välissä lähellä Saksan rajaa. Arthur Metzin viinitalo sijaitsee Alsacen kuuluisan viinireitin pohjoisosassa. Se on yksi Alsacen alueen suurimmista viinintuottajista sekä johtava Crémant d'Alsacen valmistaja. Metz on perinteikäs viinitalo, joka on perustettu jo vuonna 1904. Nykyisin se kuuluu Les Grands Chais de France yhtiöön. Arthur Metz tekee yhteistyötä lähes 600 viinintuottajan kanssa, joilla on yhteensä yli 1000 hehtaaria viinitarhoja. Viinien korkea laatu on aina ollut heidän tärkein päämäärä ja sitä tukevat useat investoinnit tuotantolaitoksiin sekä erittäin laadukas ja ammattitaitoinen ryhmä enologeja.