Armigero Barbera d’Asti Superiore

Barbera d´Asti Superiore DOCG

Viinitarhat sijaitsevat Nizza Monferraton kylää ympäröivillä rinteillä noin 150 - 250 metriä merenpinnan yläpuolella. Tarhojen maaperä koostuu kalkkikivestä ja savesta. Rypäleet poimittiin käsin. Viini kypsyi 2 kuukautta ruostumattomissa terästankeissa ja 12 kuukautta suurissa perinteisissä tammitynnyreissä. Osa viinistä kypsyi pienissä tammitynnyreissä. Viini on valmis nautittavaksi nyt, mutta säilyy 7 vuotta vuosikerrasta.

Roberto Sarotto Estates on piemontelainen perheyritys, joka yhdistää paikallisia traditioita sekä moderneja innovaatioita. Viinitalo omistaa yli 50 hehtaaria viinitarhoja Piemonten alueella mm. Barolossa ja Barbarescossa.