50° Riesling Trocken hanapakkaus

50° Riesling Trockenin on tuottanut maailmankuulu Schloss Johannisberg. Viinin nimi tulee 50. leveyspiiristä, joka kulkee Johannisbergin viinitarhojen halki. Tuoksu on raikkaan hedelmäinen ja maussa löytyy viheromenaa, sitrus tuo pirteän eloisuuden ja persikka aromaattisuutta. Rapean ryhdikäs ruokaviini kalaruoille, runsaille salaateille ja vaalealle lihalle sekä loistava seurusteluviini.

50 astetta pohjoista leveyttä on pohjoisin leveyspiiri, jolla viiniä voi menestyksekkäästi viljellä. Alue on tunnettu viileistä ilmasto-olosuhteista, minkä seurauksena viineistä tulee erityisen tyylikkäitä ja raikkaita. Rheingau on oikea paratiisi Riesling rypäleille ja huippulaadukkaiden viinien tuotannolle.

Maailman ensimmäisenä ”Riesling-tilana” tunnettu Schloss Johannisberg perustettiin Saksan Rheingauhun vuonna 1720. Talo tunnetaan erityisen laadukkaista Riesling viineistään maailmanlaajuisesti ja sanotaankin, että Johannisberger Riesling viinit eivät ole trendiviinejä vaan legendaarisia viinejä, joita viiniharrastajat suuresti arvostavat. Viinien vahvuus on hienot vivahteet, runsaat aromit mausteisista yrteistä sitrushedelmiin sekä makeisiin, keltaisiin hedelmiin. Lisäksi viineistä löytyy hyvin erilaisia hapokkuusasteita ja eleganttia mineraalisuutta.

Lisäksi talo tuottaa viinejä 50°-tuotemerkin alla. Viinien nimi tulee 50. leveyspiiriltä, joka todistetusti mahdollistaa erinomaisten Riesling-viinien valmistuksen. Tästä hyvänä esimerkkinä talon onnistunut hanapakkaus.