Joulun toivotuimmat lahjat ja joulupöydän viinit

Joulun taikaa, lahjoja, hyvää ruokaa ja juomaa – yhteisiä hetkiä kaikkien läheisten ja rakkaiden kanssa. Nautitaan tunnelmasta, kuusentuoksusta, kinkusta ja laatikoista, hyvää viiniä unohtamatta. Viinilinna opastaa, miten onnistut jouluviinin valinnassa, oli kyseessä lahja tai omaan joulupöytään nautittavaksi tarkoitettu juoma. Toivomme ihania juhlahetkiä!

Paras jouluviini tuo tunnelmaa juhlaan – Mikä punaviini joulupöytään?

Loppuvuoden juhla-ateriaa suunnitellessa katseet kääntyvät usein klassiseen punaviiniin. Mikä viini luo upean makuyhdistelmän perinteisen kinkun tai kalkkunan kanssa? Millä voimakkaan makuisen riistan saa nostettua arvoiselleen tasolle? Mitä kannattaa kaataa lasiin herkullisen juustovalikoiman seuraksi illan edetessä? Tutustu joulun maistuvimpiin punaviineihin ja tee onnistuneet valinnat tärkeään hetkeen.

Jouluviini mietinnässä? Tutustu valko- ja roseeviinisuosituksiin

Tiesitkö, että suuren suosion saavuttanut rosee on loistava viini joulukinkulle? Monipuolinen kalakattaus arvostaa puolestaan raikkaan ja hapokkaan rieslingin piirteitä. Onnistu jouluviinin valinnassa ja tutustu juhla-aterian maistuvimpiin suosituksiin. Tutustu rosee- ja valkoviinisuosituksiin ja löydä onnistunut jouluviini omaan kattaukseesi!

Jouluherkuille juomaparit – kokeile viittä valloittavaa yhdistelmää

Joulunaikaan kuuluvat monenlaiset herkut: piparkakut, suklaat, vihreät kuulat, joulutortut ja taatelikakut. Loimme näille viidelle klassikkoherkulle kokeilemisen arvoiset viinisuositukset, joilla makuelämys nousee seuraavalle tasolle. Tarjoa pikkujoulujuhlissa, nautiskele välipäivinä tai hemmottele itseäsi.

Lahjaviinit jouluisissa pakkauksissa – parhaat vinkit kuusen alle ja joulupöytään!

Meillä olisikin tässä pari erinomaista vinkkiä – lahjaviinit ilahduttavat taatusti ja maistuvat joulupöydän ruokien kanssa tai seurustelun lomassa. On aika nostaa maljat talvikauden juhlille – kippis!

Uusi vuosi poksautetaan käyntiin kuplivalla – parhaat kuohuviinit juhlaan

Oletko perinteisen kuohuviinin, roseekuohuviinin vai samppanjan ystävä? Haluatko nauttia kuplista ilman alkoholia tai kaipaatko suositusta pienemmän pullokoon proseccosta? Tutustu viiteen valloittavaan kuohuviiniin ja tee juuri omaan juhlahetkeesi onnistunut valinta!