03.06.2022

Caven Messere Sforzato di Valtellina 2015 0,75 l 15,5 %

Tuotettu taidokkaasti Nebbiolo-rypäleistä. Valmistusmenetelmä ”Chiavennasca”, jossa tarkoin valikoidut rypäleet on kuivatettu 3kk ajan. Tällöin rypäleistä tulee pehmeitä...

Lue lisää »
03.06.2022

Sylla Sebaste Barolo Bricco delle Viole

Tämän tyylikkään Barolon valmistuksessa on käytetty kylmämaserointia. Rypäleet maseroidaan -5 asteessa 5 päivän ajan, viinimestari Luca Carammelinon tarkassa valvonnassa. Sen

Lue lisää »
03.06.2022

The Wanted Zin Gold Rush

Suositun The Wanted Zin viinin ”isoveli” – premium viini joka myydään hienostuneessa pullossa. Viini on tumman punainen. Aromeissa: kirsikkaa, suklaata...

Lue lisää »
03.06.2022

Casa Rojo CL98

Uutuus Alkon tilausvalikoimaan 29.7.2021 Noin 800m merenpinnan yläpuolella sijaitsevien viinitarhojen ikä vaihtelee 25-50 vuoden välillä. Tämä 100% Tinto Fino, eli

Lue lisää »
03.06.2022

Roberto Sarotto Gaia Principe Barbaresco

Laadukas Barbaresco joka on valmistettu Appassimento-menetelmällä. Rypäleet on valittu huolella pieneltä ”Gaia Principe”viinitilalta, Neivestä. Moniulotteinen viini, josta...

Lue lisää »
03.06.2022

Pietro Nera Sforzato

Tämä palkittu viini on valmistettu taidokkaasti Nebbiolo-rypäleistä. Valmistusmenetelmänä ”Chiavennasca”, jossa tarkoin valikoidut rypäleet on kuivatettu 3kk ajan. Tällöin...

Lue lisää »
03.06.2022

Borgo dei Guidi 75cl

Rubicone IGT on tärkeä viininviljelyalue Emilia-Romagnan maakunnassa. Nimi Rubicone on lainattu tunnetusta Rubicon-joesta, joka virtaa tämän kauniin maakunnan läpi. Gastronomiasta...

Lue lisää »
03.06.2022

Toro de Piedra Gran Reserva Carignan 2019 0,75 l 14,0 %

Viinilehti: 5 *, hinta-laatuuhde 2 ’löytö’ & sydän luonteikuudesta. Vuoden Viinit 2021 kunniamaininta. Toro de Piedran tyylipuhdas uutuus, joka on

Lue lisää »
03.06.2022

Murviedro Sericis Monastrell 75cl

”Sericis” tarkoittaa silkkiä latinaksi ja viinin nimi on kunnioitus perinteiselle silkin valmistukselle 300 vuotta sitten Requenan kaupungissa. Murviedron viinitila perustettiin

Lue lisää »