Uusi vuosi poksautetaan käyntiin kuplivalla – parhaat kuohuviinit juhlaan

Oletko perinteisen kuohuviinin, roseekuohuviinin vai samppanjan ystävä? Haluatko nauttia kuplista ilman alkoholia? Tutustu neljään valloittavaan kuohuviiniin ja tee juuri omaan juhlahetkeesi onnistunut valinta!

Freixenet Italian Rosé Sparkling Extra Dry

Hempeän vaaleanpunainen Freixenet Italian Rosé Sparkling on raikkaan kupliva italialainen roseekuohuviini. Glerasta ja Pinot Noirista valmistettu viini on hedelmäinen sekä hennon marjainen. Freixenet Italian Roséssa on samaa tyyliä kuin proseccoissa, koska valmistukseen on käytetty 85% Glera-rypäleitä. Tuoksu on vahvan hedelmäinen ja pehmeässä maussa löytyy vadelmaa, kypsää aprikoosia, persikkaa ja verigreippiä. Viini on täydellinen aperitiivi ja ylellinen juhlajuoma. Sen makupaletti sopii hyvin yhteen vähärasvaisen kalan, äyriäisten, antipastien ja salaattien kanssa. Upea kristallimainen pullo on tyylikäs tarjoiltava ja sopii erinomaisesti lahjaksi ja viemisiksi.

Bonnet Perle Rosée Champagne Brut

Tämä Pinot Noir -rypäleestä valmistettu samppanja tulee Etelä-Ranskasta, Les Riceysin kylästä. Samppanjaksi ihanan kevyt, marjaisa ja raikas Bonnet Perle Rosée on tuoksultaan punamarjainen ja moniuloitteinen – täydellistä luksusta uuden vuoden juhliin!

Kyseinen kupliva koppasi Helsingin Sanomien raadilta täydet viisi tähteä saatesanoin: ”Pitkä ja herkullisen moniulotteinen ja kerroksellinen maku, ja sen rakenne on moitteeton.”

Fiorissimo Prosecco Extra Dry

Ikoninen Fiorissimo Prosecco edustaa hyvin perinteikästä proseccoa ja varmasti juuri sen takia tähän onkin mutkatonta mieltyä. Täydellisen pehmeässä kuohuvassa yhdistyvät päärynäisyys, persikkaisuus ja viheromenaisuus. Jos Suomen myydyimpiin lukeutuva prosecco on vielä maistamatta, on tässä ehdottomasti potentiaalia uuden vuoden juhlajuomavalinnaksi!

Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc Piccolo

Henkellin alkoholittomat kuohuviinit on valmistettu kuten alkoholillisetkin viinit, jonka jälkeen niistä on tislattu tyhjiömenetelmällä alkoholi pois. Lopputuloksena saadaan maistuva ja aito elämys.

Kuohuviini on makean raikas yhdistelmä sitruksisuutta ja hedelmäisyyttä. Viini on maukas kokonaisuus, joka sopii niin alkumaljaksi kuin jälkiruokien makupariksi.