Uusi vuosi poksautetaan käyntiin kuplivalla – parhaat kuohuviinit juhlaan

Oletko perinteisen kuohuviinin, roseekuohuviinin vai samppanjan ystävä? Haluatko nauttia kuplista ilman alkoholia tai kaipaatko suositusta pienemmän pullokoon proseccosta? Tutustu viiteen valloittavaan kuohuviiniin ja tee juuri omaan juhlahetkeesi onnistunut valinta!

Fiorissimo Prosecco Extra Dry

Ikoninen Fiorissimo Prosecco edustaa hyvin perinteikästä proseccoa ja varmasti juuri sen takia tähän onkin mutkatonta mieltyä. Täydellisen pehmeässä kuohuvassa yhdistyvät päärynäisyys, persikkaisuus ja viheromenaisuus. Jos Suomen myydyin prosecco on vielä maistamatta, on tässä ehdottomasti potentiaalia uuden vuoden juhlajuomavalinnaksi!

Freesoul Organic Prosecco Brut

Freesoul Prosecco on kuiva ja raikas, ja kuten hyvin ominaista proseccoille, on tämäkin hennon päärynäinen ja hedelmäinen. Yleisin proseccon makeusaste on Extra Dry, mutta Freesoul menee siitä yhden pykälän kuivempaa suuntaan ollen Brut. Tämä on raikas tuulahdus, sillä Glera-rypäle on itsessään jo niin hedelmäinen, ettei se tarvitse suurta määrää sokeria ollakseen helposti lähestyttävä.

Alexandre Bonnet Perle Rosée Champagne Brut

Tämä Pinot Noir -rypäleestä valmistettu samppanja tulee Etelä-Ranskasta, Les Riceysin kylästä. Samppanjaksi ihanan kevyt, marjaisa ja raikas Alexandre Bonnet Perle Rosée on tuoksultaan punamarjainen ja moniuloitteinen – täydellistä luksusta uuden vuoden juhliin!

Kyseinen kupliva koppasi Helsingin Sanomien raadilta täydet viisi tähteä saatesanoin: ”Pitkä ja herkullisen moniulotteinen ja kerroksellinen maku, ja sen rakenne on moitteeton.”

Bellissima Rosé Organic Zero Sugar Extra Brut

“Onko teillä jotain kuohuviiniä, missä ei ole sokeria ja sen pitää maistua raikkaan hedelmäiseltä?” Kyllä on! Nykypäivän viinitrendi varsinkin kuohuviineissä korostaa raikkautta ja matalaa sokeripitoisuutta. Bellissima Rose Organic Zero Sugar Extra Brut on kuohuviini herkkusuille, ja vieläpä ilman sokeria.

Bellissima Rosé Organic on valmistettu Pinot Grigio -rypäleestä long charmat -metodilla. Erittäin tasapainoisessa luomukuohuviinissä on miellyttävä hapokkuus. Pehmeän samettisessa ja kermaisessa maussa on havaittavissa mansikkaa sekä sitrushedelmää.

Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc

Henkellin alkoholittomat kuohuviinit on valmistettu kuten alkoholillisetkin viinit, jonka jälkeen niistä on tislattu tyhjiömenetelmällä alkoholi pois. Lopputuloksena saadaan maistuva ja aito elämys.

Kuohuviini on makean raikas yhdistelmä sitruksisuutta ja hedelmäisyyttä. Viini on maukas kokonaisuus, joka sopii niin alkumaljaksi kuin jälkiruokien makupariksi.