Nauti Ginger Joe lämpimänä kuin ystävän halaus

Tiesitkö, että aidolla inkiväärillä maustetun Ginger Joen voi myös lämmittää? Kipakasti poltteleva inkiväärijuoma ei nimestään huolimatta ole olut, joten sen voi hyvillä mielin hulauttaa kattilaan ja nostaa liedelle lämpenemään. Lämpimänä inkiväärin polte korostuu ja mausta nousee esiin miellyttävää makeutta.

Lämmitetty Ginger Joe on oivallinen retkijuoma talven harrastuksiin. Jos räntä loistaa poissaolollaan ja puhtaana hohtavassa lumipeitteessä kerrankin piisaa, on syytä hyödyntää luontoäidin oikut ja suunnata kohti valkoista maisemaa. Reippauden hengessä kannustamme kokeilemaan esimerkiksi työpäivän päätteeksi odottavia lumitöitä huteralla lapiolla, virkistävää hiihtolenkkiä isovanhempien huoltamattomilla Järvisillä tai perinteistä, mutta rentouttavaa eloonjäämiskamppailua lähimmällä luistinradalla aggressiivisesti sohivien höntsälätkäilijöiden seassa.

Iloisen liikuntahetken päätteeksi maistuu kuppi kuumaa! Lämmitä valitsemasi Ginger Joe kattilassa höyryäväksi, mutta älä kiehauta. Lämpöä hehkuva Ginger Joe rakastaa tervehenkisiä termarireissuja ladulle, laavulle ja lumikenkäilemään, mutta sen voi kaataa myös suoraan kuppiin kahvileivän ja sohvannurkan kaveriksi. Testaatko ensimmäisenä perinteistä, alkoholitonta, ekstravahvaa vai päärynällä maustettua inkiväärijuomaa?

Koska hillot ja mantelimassat ovat tiettyyn aikaan vuodesta dramaattisesti kansakuntaa repivä kiista, emme anna tarkempia ohjeita kahvileivän valintaan. Vinkkaamme sen sijaan neutraalia maaperää tavoitellen, että muuan viiksekkäästä inkiväärisankarista on vähän yllättävästi myös lettutaikinan ja kermavaahdon ainesosaksi.

Ai mitä että? Tsekkaa resepti inkivääri-mustikkalettuihin ja kipakkaan kermavaahtoon tästä artikkelista!

Lämmitetty Ginger Joe polttelee kielellä kuin sisäpiirivitsi, jota on säästettävä oikeaan hetkeen. Kenen kanssa jaat sen?