Montalto Syrah ja Montalto Pinot Grigio – suosittu viinipari Italiasta

Muovipulloon pakattu viini on ympäristövastuullinen valinta. Sen hiilijalanjälki on huomattavasti klassista lasipulloa pienempi ja kevyt sekä särkymätön pakkaus on myös näppärä napata reissuihin mukaan.

Suositut ja vegaaniystävälliset Montalto Pinot Grigio ja Montalto Syrah ovat saaneet uudet tyylikkäät ulkoasut. Litran kokoinen pullo riittää helposti isommallekin seurueelle jaettavaksi.

Barone Montalton trendikäs Pinot Grigio on Alkon TOP 10 suosituimman valkoviinin listalla. Tämä sisilialainen Pinot Grigio on suomalaisten suursuosikki ja hurmaa kuivalla, aromikkaan hedelmäisellä ja raikkaan hapokkaalla maullaan. Pinot Grigio on noussut viime vuosina suomalaisten suosikkirypäleeksi ja sopii erittäin monipuolisesti ruokaviiniksi ja luonnollisesti seurusteluun sellaisenaan.

Barone Montalto Syrah on Alkon TOP 20 suosituimman punaviinin listalla. Tämä sisilialainen punaviini on tumman marjainen, mausteinen ja aavistuksen suklainen. Se on oivallinen sekä ruoan pariksi, että nautiskeluun, ’villasukkaviiniksi’ ja yleiseen tunnelman kohotukseen ympäri vuoden. Sisilian viinien tyylille tyypillinen runsaus, lämpö ja täyteläisyys muihin italialaisiin viineihin verrattuna ovat saaneet suomalaiset ihastumaan Barone Montalton viineihin.