Liisa Mansikka & Sitruuna ja kesän paras sangriaohje

Liisa Mansikka & Sitruuna on kirpeän mansikkainen klassikkojuoma, joka maistuu Suomen suvelta. Valkoviinipohjan lempeää makeutta tasapainottaa napakka hapokkuus, mikä tekee Liisasta monipuolisen, raikkaan ja maistuvan – tässä on kesäjuoma moneen makuun!

Tiedäthän jo, että Liisan voi napata mukaan myös päivittäistavarakauppojen hyllyiltä? Liisa Mansikka & Sitruuna 5,5 % on pakattu kierrätettävään, uusiutuvasta puukuidusta valmistettuun tetrapakkaukseen. Litran kokoinen tetrapakkaus sujahtaa kevyesti piknikkoriin tai veneretkelle mukaan ja on särkymättömyytensä vuoksi turvallinen valinta. Tetratuotteen hiilijalanjälki on myös lasi- ja muovipullon valmistukseen verrattuna huomattavasti pienempi, joten tätä voi nauttia vihrein mielin.

Liisa Mansikka & Sitruuna jatkaa jo hyväksi havaittua linjaa, sillä Liisat ovat joka tilanteessa maistuvia, monikäyttöisiä ja ennen kaikkea laadukkaita hyvän mielen viinejä. Liisa Mansikka & Sitruuna sopii nautittavaksi sellaisenaan, mutta siitä valmistuu todella pienellä vaivalla myös erinomainen sangriakannu. Kokeile ja ihastu!

Sangriakannun ohje

1L Liisa Mansikka & Sitruuna Sitrushedelmiä (sitruunaa, limeä appelsiinia)

Mansikoita

Jääpaloja

Pese ja lohko hedelmät kannuun. Lisää päälle mansikat ja jääpalat.
Lopuksi kaada Liisa Mansikka & Sitruuna ja avot – helppo sangia on valmis nautittavaksi!