Lahjaviinit jouluisissa pakkauksissa – parhaat vinkit kuusen alle

Ystäviä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä lahjoja ja kuusen tuoksua… Mikään ei voi himmentää joulun lämmintä tunnelmaa ja hyvää mieltä. Meillä olisikin tässä pari erinomaista vinkkiä – lahjaviinit ilahduttavat taatusti ja maistuvat joulupöydän ruokien kanssa tai seurustelun lomassa. On aika nostaa maljat talvikauden juhlille – kippis!

Kuohuvat lahjat

Kuohuvat lahjat otetaan monesti ilolla vastaan ja siksi laitettiin tänäkin vuonna näitä myös valmiiseen pakettiin. Kilistele jo heti jouluiltana – nauti aperitiivina, seurustelujuomana tai säästä uuden vuoden juhliin. Mätsää nämä kuohuvat lahjaksi ihanan kuplivalle tyypille!

Valkoiset lahjaviinit

Laadukas valkkari on erinomainen valinta joululahjaksi, sillä sen voi korkata joulupöytään, eritoten kalan ja kasvisten kanssa. Valkoviini on siitä hyvä lahjaidea, että se tarjoaa vaihtelua ja virkistystä joulun perinteisesti punkkupainotteiseen viinikattaukseen.

Klassiset punaiset lahjaviinit

Perinteinen punkku on erinomainen klassikkolahja kuusen alle. Pidä kuitenkin näistä tuhdeimmat poissa joulupöydässä ja nauti mielummin juustolautasen kaverina, eikö! Laajasta lahjaviinien valikoimasta löytyy punaviinien ystäville hyviä vaihtoehtoja – aina arvokkaasta puulaatikosta moderniin ja sulavalinjaiseen tuubipakkaukseen!