Kevään kutkuttavat uutuusjuomat ovat täällä

Auringon lämmittäessä alkaa kitalakea kutittelemaan ja mieli halajaa jotain uutta ja jännittävää. Viinilinnan kaukopartio on innostunut alkavasta vuodenajasta ja sitä silmällä pitäen esittelee seitsemän monipuolista juomauutuutta.

Kevään uutuusjuomat tarjoilevat elämyksiä niin valko-, puna- kuin kuohuviininkin ystävälle. Lisäksi uusi Ginger Joe täydentää kasvavaa alkoholittomien juomien valikoimaa ja viime kesänä ilahduttanut Liisa-viinidrinkki löytyy raikkaassa uutuusmaussa. Käydään maistelemaan!

Gebr. Ludwig Weisser Burgunder 2019

Gebr. Ludwig Weisser Burgunder on mineraalinen, runsas ja harmoninen valkoviini. Miellyttävä hapokkuus ja täyteläinen makumaailma kietoutuvat upeasti yhteen tässä kuivassa uutuusviinissä. Erinomainen makupari lohen seuraksi!

Blitz Riesling hanapakkaus

Tuttu Blitz Riesling ilahduttaa jatkossa kätevässä kolmen litran kokoisessa hanapakkauksessa. Puolikuiva ja ihanan hapokas valkoviini on seurusteluhetkien sankari – siemaile sellaisenaan tai yhdistä kala- ja kanaruoille. Saatavilla Alkon tilausvalikoimassa 15.4. alkaen.

Allumea Nero d’Avola Organic

Nero d’Avola -rypäleen punaviini on Allumea-sarjan uutuus. Tämä Sisilian auringon alta saapuva luomuviini on pehmeän hedelmäinen moniottelija. Keskitäyteläinen viini löytää paikkansa aina seurusteluhetkistä herkkuruokien äärelle – nauti vaikkapa erinomaisena makuparina pastan tai pizzan kera! Poimi pirtsakka pullo Alkon hyllystä 8.4. alkaen.

Gobeum Organic Tempranillo 2019

Kätevään puolen litran tetraan on sujahtanut espanjalainen punaviini. Mikäli miellät punaviinit turhan raskaiksi kepeinä kevätpäivinä, kannattaa maistaa tätä upean marjaisaa ja raikasta tempranilloa. Rubiininpunainen Gobeum on omiaan serusteluun ja kevyen ruoan kaverina.

Bellissima Rosé Organic Zero Sugar Extra Brut

Suosittu Bellissima-kuohuviini saa vierelleen trendikkään suloisen roseeversion. Bellissima Rosé Organic Zero Sugar Extra Brut on kuiva kuohuviini ilman sokeria. Erittäin tasapainoisessa luomukuplivassa on miellyttävä hapokkuus. Pehmeän samettisessa ja kermaisessa maussa on havaittavissa mansikkaa sekä sitrushedelmää. Tämän vegaaniystävällisen viinin löydät Alkon tilausvalikoimasta.

Stone’s Ginger Joe Pear Non-Alcoholic

Inkiväärijuomien ystävää ilahduttaa Ginger Joen-perheen uusin tulokas. Tuttu kipakan inkiväärinen ja raikas maku on saatavilla nyt päärynän vivahteella. Alkoholiton uutuus on paitsi trendikäs, myös maultaan mahtava – nauti alkoholittomana vaihtoehtona tai kokeile vaikkapa drinkkien ainesosana! Saatavilla toukokuun alusta K-kaupoista.

Liisa Kuningatar Mansikka, Mustikka ja Vadelma

Kevään uutuusjuomat täydentää Liisa Kuningatar 5,5 % valkoviinipohjainen viinidrinkki. Kuningatar maistuu raikkailta marjoilta ja makeutta tasapainoittaa napakka hapokkuus. Liisa on juomana monipuolinen – nauti sellaisenaan, jäiden kanssa tai vaikkapa sangriana marjojen kera. Uuden Liisan löytää sekä päivittäistavarakaupasta että Alkon tilausvalikoimasta.